Parcare Aeroport Otopeni buna si ieftina

Totul la un pret bun, adaptat nevoilor clientilor nostri

Pentru oricine calatoreste cu avionul si trebuie sa ajunga cu propria masina la Aeroportul International “Henri Coanda” din Bucuresti, noi oferim servicii de parcare pe termen scurt, mediu si lung. Asiguram intregul pachet de servicii de securitate pe care oricine aduce masina aici doreste sa il aiba.

Aducand masina in parcarea noastra, va veti bucura de un zbor relaxat pe intregul parcus al calatoriei dvs. Doar aduceti masina aici, semnati actele de predare, iar noi va vom duce la aeroport cu propria masina, fara niciun cost suplimentar. Ne puteti gasi la orice ora, contactandu-ne atat telefonic, cat si prin Whatsapp sau e-mail. Aveti posibilitatea de a rezerva un loc la locatie si de a indeplini formalitatile, inclusiv plata, prin intermediul internetului.

Astfel, veti castiga timp, iar intregul proces va decurge mai repede. Transportul nostru este asigurat atat pana la aeroport, cat si de la aeroportul otopeni la locatie, atunci cand reveniti in tara.

01

Optati pentru un serviciu de parcare ieftin si eficient

02

Angajati profesionisti, echipa dinamica si entuziasta

03

Puteti conta pe noi oricand!


Serviciul nostru de parcare langa aeroportul Otopeni a fost creat din nevoia resimtita tot mai mult pe aceasta piata de a putea avea acces rapid la o parcare in apropierea aeroportului, usor de folosit si la preturi convenabile. Obiectivele noastre principale sunt siguranta automobilului dvs. si asigurarea unei experiente confortabile pentru fiecare sofer care apeleaza la noi.

Stim ca zborurile sunt programate la ore diverse, asa ca aici ne veti gasi nonstop, dispusi sa va ajutam in orice moment al zilei, la orice ora. Nimeni nu isi doreste sa isi lase masina intr-o parcare amenajata la aeroport. Motivul este clar: pretul pentru parcare pe termen lung este exagerat de mare. In schimb, organizarea de acolo nu este mereu cea dorita de oamenii care calatoresc cu avionul si vin cu masina personala.

Angajamentul nostru

Noi am amenajat o parcare moderna, dotata cu toata tehnologia necesara monitorizarii constante a masinilor aflate aici. Totusi, preturile pe care le percepem, in functie de numarul de zile pentru care optati, sunt foarte bune in comparatie cu ceea ce veti gasi la aeroport sau in orice alta parcare din zona.
Dorim sa venim in intampinarea tuturor clientilor nostri si sa le asiguram o experienta foarte placuta aici. Usurinta in utilizare, simplificarea procedurilor si eficienta angajatilor nostri sunt toate avantaje ce ne recomanda in fata dvs. Aici veti gasi mereu un serviciu de parcare la cele mai bune standarde si angajati orientati proactiv, care vin in intampinarea nevoilor tuturor clientilor nostri.
Aducand masina proprie la noi, veti vedea cat este de avantajos sa veniti la aeroport cu propria masina decat sa luati un taxi sau un autobuz pana aici. Calculand costurile, veti constata ca e mai ieftin si comod sa lasati masina cateva zile intr-o parcare din vecinatatea aeroportului decat sa veniti cu un alt mijloc de transport.

Suntem in pas cu vremea

Am ales sa dotam cu sisteme de taxare moderne, sisteme de monitorizare si paza in intreg perimetrul parcarii. Orice client are acces rapid la informatii legate de starea autovehiculului propriu din parcare, precum si la imagini din incinta parcarii noastre. Dorim sa fiti partenerii nostri pe termen lung si va oferim multe posibilitati de configurare a pachetului ales.

Aici gasiti mereu intelegere, angajati prietenosi si profesionisti, precum si locuri libere disponibile la orice ora din zi si din noapte. Indiferent de anotimp, noi asiguram tuturor clientilor un serviciu ireprosabil de parcare langa Aeroportul Otopeni. Dorim sa aducem o schimbare certa in acest domeniu, invatam din greseli si vrem sa devenim mai buni.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Puteti avea incredere ca noi asiguram mereu o parcare pe termen mediu si lung de calitate si la un pret care nu poate fi refuzat. Lucram intotdeauna in beneficiul clientilor nostri si pentru a imbunatati serviciile de parcare de care ei pot beneficia aici. In zilele noastre, transportul cu avionul pentru transportul international este tot mai cautat, totul datorita scaderii preturilor si emergentei companiilor low-cost.

Astfel, si noi am creat un serviciu de parcare langa aeroport convenabil si flexibil, care vine in intampinarea clientilor nostri cu cele mai bune dotari. Numarul celor care calatoresc cu avionul fiind in crestere, noi ne-am adaptat unei asemenea situatii si am crescut numarul de locuri de parcare disponibile aici totul pentru a asigura un loc liber oricui doreste sa isi lase masina intr-o parcare de langa aeroportul Otopeni.

Este exact ceea ce inca de la inceputul activitatii noastre ne-am dorit si ne-am asumat un angajament ferm fata de cei cu care colaboram de mult timp. Multumirea clientilor nostri este cel mai bun semn al calitatii pe care noi o garantam pentru acest serviciu de parcare langa aeroport. Pana acum nu au existat probleme sau plangeri din partea nimanui si vrem sa mentinem aceeasi calitate si in viitor. Echipa noastra este tanara, entuziasta si dornica de a face performanta in domeniul in care activam.

Ne dorim sa stabilim noi colaborari atat cu persoane fizice, cat si cu firme sau companii mai mari. Fie ca veniti cu masina proprie, masina de serviciu sau veniti singur, cu familia sau cu o echipa de la locul de munca pana la aeroport, noi suntem mereu la dispozitia dumneavoastra, inclusiv cu serviciul gratuit de transfer la aeroport.

Masinile noastre incapatoare si confortabile pot transporta mai multi pasageri si bagajele lor voluminoase in cele mai bune conditii. Ele sunt verificate tehnic periodic, au aer conditionat si ofera tot confortul pe care dumneavoastra vi-l doriti de la un asemenea serviciu. Stim ca o calatorie cu avionul nu este intotdeauna usoara deoarece pe parcurs intervine si oboseala orelor lungi de zbor, asteptarea in aeroporturi, dar si dorinta dumneavoastra de a ajunge la destinatie cat mai repede.

Astfel, facem tot posibilul pentru a va usura calatoria, dar si sa nu va mai ingrijorati cu privire la absolut nimic din ceea ce tine de siguranta masinii dumneavoastra. Aici, langa aeroportul Otopeni avem o parcare moderna si incapatoare, exact asa cum va doriti.

Goolge MAPS Waze
REZERVA

REZERVARE ONLINE LOC PARCARE

Pret: selectati intervalul de timp